KAŠTELA UZ VATRENE
Nogometno ludilo već danima vlada Hrvatskom, utakmice se organizirano  gledaju na trgovima i u kafićima, već planirana kulturna i ina događanja odgađaju se kako bi svi mogli bodriti Vatrene makar pred ekranima ako je (većini) Rusija već nedosanjan san.  

Prava euforija se tek očekuje danas uoči i za vrijeme polufinalnog ogleda s Engleskom, a pripreme za utakmicu koja se s nestrpljenjem iščekuje traju još od drame s reprezentacijom domaćina. 

A koliko svi "dišu" za naše nogometaše, možda najbolje govori to što su zbog utakmice neki trgovački lanci i centri čak skratili svoje radno vrijeme kako bi njihovi djelatnici, što je u Lijepoj našoj presedan, mogli bodriti i navijati za naše.

Hrvatske zastave, navijački rekviziti, dresovi nezaobilazan su dekor gdje god da se okrenemo i u našem gradu, pa imuni "na kockice" nisu ostali ni u kaštelanskoj podružnici Doma za djecu Maestral.

Na pročelju Doma Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću tako dominira velika, ručno izrađena i oslikana navijačka zastava, u sad već širom svijeta poznatim crveno bijelim kvadratićima.

Nadamo se da će tamo ostati do kraja prvenstva uz naše Vatrene!


KOMENTARI: