hren
 

Ljubitelji plesa su napokon došli na svoje. Naime, sinoć je na kambelovskom brcu održan još jedan „Dance show“ u organizaciji plesnog kluba Lolita. Ova plesna večer postala je već tradicija Kaštelanskog kulturnog ljeta koja i mladima i nešto starijim zaljubljenicima u ovu umjetnost uljepšava ljetne večeri.

Plesni klub Lolita već godinama vode  profesori Kineziološkog fakulteta Lolita i Ivan Šimunović, inače višestruki viceprvaci Hrvatske, koji rade s odraslima i djecom te su se Kaštelanima predstavile različite generacije plesača standardnih i latino plesova uz dašak egzotike, show s vatrom i moderne akrobacije.

Našli su se tu samba, cha cha cha, rumbate elegantni standardni plesovi u izvedbi profesionalnih plesača Kristiana Subote i Ivane Miljak iz Lolite. Bili su tu i različiti uzrasti djece iz osnovnih škola iz Lukšića i Gomilice koji su svojim entuzijazmom oduševili publiku.  Pridružili su im se gosti iz plesnog kluba Break D’N’F s break danceom i hip hopom koji su svojom spretnošću i akrobacijama izazvali oduševljenje, osobito mlađe publike. Muški dio publike vjerojatno je najviše uživao uz Ines Miočić i egzotični trbušni ples, a svima je zastao dah uz spektakl showa s vatrom koji je izvela Elsie Angeles Novaković.

Izvođači su nagrađeni velikim pljeskom, dok je publika pratila ritmove makar laganim njihanjem, a najodvažniji su se potaknuti dobrom energijom plesača usudili i zaplesati.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI: