hren
 

Počinju sutra u 6 sati i besplatno voze do petka u 18 sati
Cammeo, najveći hrvatski taksi prijevoznik, sutra dolazi u Split, a prva tri dana vožnje će biti besplatne! Splićanima će biti dostupni tijekom cijele godine po pristupačnim cijenama koje se neće mijenjati. Besplatne vožnje počinju sutra u 6 sati ujutro i traju do petka u 18 sati.

- Hvala svima koji su nas posljednje dvije godine zvali i gotovo svakodnevno pitali kada se vraćamo u Split. Sada ponosno najavljujemo da smo od sutra na usluzi Splićanima i više nigdje ne idemo! Dolazimo s novim automobilima i bit ćemo najjeftiniji taksi Splitu i Dalmaciji s cijenama koje će biti iste cijele godine -  kaže Ivan Tomaša, regionalni direktor Cammea za Split.

Cammeo naplaćuje start i svaki kilometar 5 kuna, a minutu pola kune. Na primjer, cijena do aerodroma je 190 kuna! Poručuju kako svojim vozačima u Splitu jamče početnu plaću od 6000 koja se penje do 10.000, a pogodnost je i što se ne radi o sezonskom, već stalnom poslu.

Cammeo se može naručiti pozivom na broj 021/313-313, ili putem mobilne aplikacije u dva klika. Narudžbe uz Cammeo aplikaciju su brže i jednostavnije, a osim što je taksi moguće plaćati iz aplikacije, kroz programe vjernosti vožnje mogu biti još jeftinije. Iz Cammea poručuju kako njihovim dolaskom u Split taksi više nije luksuz. Pohvalili su se da su do sada prevezli 10 milijuna putnika, imaju 1500 zaposlenih, 600 taksi vozila, rade u 33 grada i u tri države.

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI: