hren
 

Grad Kaštela objavio je poziv na Javnu raspravu o Prijedlogu ΙΙΙ. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kaštela, Prijedlogu ΙΙΙ. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kaštela, Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac – Sustipan (UPU 18) i Prijedlogu Strateške studije utjecaja na okoliš III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kaštela, III. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kaštela i Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac – Sustipan (UPU 18).

Javna rasprava započet će 15. lipnja 2018. godine, a javni uvid održat će se u periodu od 15. lipnja 2018. godine do 17. srpnja 2018. godine. Za vrijeme javnog uvida Prijedlozi bit će izloženi u zgradi Gradske uprave (Braće Radić 1, Kaštel Sućurac), i mogu se pogledati svakim radnim danom od 8 do 14 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu ΙΙΙ. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kaštela i Prijedlogu ΙΙΙ. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kaštela održat će se 3. srpnja 2018. godine (utorak) u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela (Braće Radić 1, Kaštel Sućurac) s početkom u 10 sati.

Javno izlaganje o prijedlogu Strateške studije održat će se 3. srpnja 2018. godine (utorak) u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela (Braće Radić 1, Kaštel Sućurac) s početkom u 12 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kaštel Sućurac – Sustipan (UPU 18) održat će se 4. srpnja 2018. godine (srijeda) u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela (Braće Radić 1, Kaštel Sućurac) s početkom u 12 sati.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedloge iz točke 1. mogu se podnositi do isteka javnog uvida zaključno sa 17. srpnja 2018. godine neposredno na Protokol Grada Kaštela (IV kat, soba br.2.) ili putem pošte na adresu:
GRAD KAŠTELA
Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša  
21212, Kaštel Sućurac, Braće Radić 1
ili putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijeli dokument možete pogledati OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij