hren
 

Donosimo odgovore na nekoliko vaših pitanja, a odgovore na upite poslane u Turističku zajednicu kao i u EKO agenciju još uvijek nismo dobili te ćemo ih objaviti naknadno.

Kada će novo gradsko komunalno poduzeće označiti nove parkinge kako je najavio gradonačelnik?

U postupku je ishođenje dozvola od strane MUP-a za nove parkirne površine. Za očekivati je da će naplata započeti kroz mjesec  lipanj.

U tzv. Naselju u Kaštel Gomilici, između Ulice Fra. Fulgencija Careva i Mosorske, bager je prije nekoliko dana intervenirao u prostoru koji se može smatrati parkom. Postavljen je šalung za nalijevanje zidića. Udrugu Zeleni Dalmacije zanima tko to radi i zašto to radi u subotu?

Mislim da je na ovo pitanje već odgovoreno, kako se radi o privatnom zemljištu na kojem se izvode privatni radovi privatnog investitora.

Kada smo mi roditelji tražili da se djeci osigura sigurno kretanje ulicom Zagorski put u Starom, a nakon rekonstrukcije D8, obećano je postavljanje uspornika, pješačkih prijelaza i zaštitne ograde. Dio je napravljen na čemu zahvaljujemo, ali od zaštitne ograde još ništa. Je li se od nje odustalo, a ako će se napraviti, kada?

Vezano za  zaštitnu ogradu na ulici ex Zagorski put, odnosno Ulici  bana Jelačića napominjemo da ograda nije postavljena jer se pokazalo da takve ograde smanjuju ili onemogućavaju vidik vozačima koji ulaze  s pokrajnih ulica  na glavnu ulicu. Takav problem imamo u Kaštel Sućurcu i Kaštel Lukšiću kraj osnovnih škola. Tražimo tehničko vrješenje ograde koja će biti odgovarajuća, a da ne ometa preglednost prometa. Zbog golemog opsega posla ograda će najvjerojatnije biti postavljena tijekom ljetnog razdoblja.

Vaša pitanja i nadalje možete postavljati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Kontakt forme…


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij