hren
 

OD JEDNE DO 40 TISUĆA KUNA
Turistička zajednica grada Kaštela, ove će godine financijski pomoći održavanje pojedinih manifestacija koje organiziraju udruge i društva s područja Kaštela, u iznosu od 164.300 kuna, utvrdilo je tako Turističko vijeće na svojoj sjednici.

Pomoć u financiranju, a na osnovu javnog poziva, dobit će 22 udruge za 32 različite manifestacije, a dodijeljeni iznosi kreću su od jedne do 40 tisuća kuna.

Iz popisa događanja vidljivo je da je Turističko vijeće odobrilo sufinanciranje nekih događanja, koja nisu ušla u sufinanciranje iz sredstava javnih potreba u kulturi Grada Kaštela, ali su tu i događanja, koja će određena sredstva dobiti i iz gradskog proračuna.

Najveći iznos dodjeljen je udruzi Večeri dalmatinske pisme, za održavanje festivala klapa ovog ljeta, u iznosu od 40 tisuća kuna, KUD Ante Zaninović dobit će 21 tisuću kuna za četiri događanja, KKU Poklade od Turističke zajednice dobit će 14 tisuća kuna za Donjokaštelanski krnjeval, Dički krnjeval i zatvaranje Kaštelanskog kulturnog ljeta, PKU Kampanel za svoj karneval, ali i litnju feštu te feštu na Barbarincu dobit će 13 tisuća kuna, dok je Hvidri Kaštela odobren iznos od 10 tisuća kuna za proslavu obljetnice Oluje „Da se ne zaboravi“.

Popis odobrenih sredstava OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij