hren
 

PRVI VATROGASNI KORACI NAJMLAĐIH
Na spomendan Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, nekoliko stotina najmlađih Kaštelana, pokazat će spretnost pri izvedbi svojih prvih vatrogasnih koraka i to danas, u petak, 4. svibnja, na terenu sportskog centra  „Jure Bakotić“ u Kaštel Gomilici, gdje će se s početkom u 17 sati održati 9. Mala vatrogasna olimpijada.

Brzinu, snalažljivost i spretnost u igricama i vježbama po uzoru na vježbe odraslih vatrogasaca, pokazat će djeca iz gradskih, privatnih i vjerskih vrtića s područja Kaaštela, a najboljima će pripasti prigodne nagrade koje su za njih osigurali organizatori, DV Kaštela i DVD Kaštel Gomilica, a uz podršku sponzora te Vatrogasne zajednice Kaštela i Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Kao i u godinama do sada cilj ovog natjecanja je učvršćivanje prijateljskih odnosa među sudionicima, razvijanje tjelesne spremnosti, kao i jačanje svijesti o humanosti i ljudske solidarnosti među djecom predškolskog uzrasta, ali i upoznavanje najmlađih s drugom, opuštenijom stranom vatrogastva.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij