hren
 

DRŽAVNO PRVENSTVO SA ŠEST MEDALJA
Državno prvenstvo u mažoret plesu bio je razlog što je Solin puna tri dana bio u znaku mažoretkinja, a svoje umijeće pokazalo je više od 800 natjecatelja iz 21 hrvatskog grada, nastupajući u više kategorija, za sve dobne uzraste.

Kaštela su i ovog puta imala najbolju promidžbu za što su zaslužne bile Kaštelanske mažoretkinje, koje su nastupale pod budnim okom trenerica Alene Rako i Ivone Bašić.

Kaštelanske mažoretkinje na 22. Državnom prvenstvu ovjenčale su se sa šest medalja, od čega su tri bile zlatnog, jedna srebrnog i dvije brončanog sjaja.

Zlatna medalja Kaštelankama je pripala u kategoriji „Tradicionalni mažoret ples“ u konkurenciji seniora, a ova zlatna medalja djevojke će u listopadu ove godine odvesti na Europsko prvenstvo u mažoret plesu, koje će se održati u Poreču. Kaštelanske mažoretkinje tako su i ovom prilikom još jednom pokazale da su u samom vrhu tradicionalnog mažoret plesa na ovim područjima.

Zlatne medalje zaslužene su i u kategoriji „Tradicionalni mažoret ples“ za minime mlađe, kao i u kategoriji „Marširajuća grupa“ juniori.

Srebro su u Solinu osvojili mlađi juniori u kategoriji „Tradicionalni mažoret ples“, dok je bronca pripala juniorima u kategoriji „Exhibition corp“ juniori te Andrei Šalov u kategoriji „Solo s rekvizitima“ juniori.

Nastup seniorki…

Proglašenje pobjednika – seniorke…

Video: Ivan Pereža


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij