hren
 

NOVOSTI U MARINI KAŠTELA
Kaštelani koji su s nestrpljenjem čekali kada će se moći koristiti novoizgrađenim bazenom u sklopu Marine Kaštela u Kaštel Gomilici, napokon su došli na svoje. Poslovni centar s bazenom, kao i susjedni Jedriličarski centar, ovog su tjedna otvorili svoja vrata korisnicima.

Mladi jedriličari JK Marina Kaštela već su uselili u nove prostore Jedriličarskog centra, u kojem je otvoren i a la carte restoran Sailing club, smješten dijelom u zatvorenom, a dijelom na otvorenom prostoru uz uređenu šetnicu, odakle se pruža jedinstveni pogled na cijeli Kaštelanski zaljev, zapadni dio Splita i Marjan.

S radom je započeo i prvi kaštelanski 25-metarski zatvoreni bazen, koji će u funkciji biti tijekom cijele godine.
Radno vrijeme bazena bit će od ponedjeljka do subote, u vremenu od 9 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 18 sati, po važećem cjeniku za građane.
Pa će tako sat korištenja bazena za odrasle iznositi 30 kuna, a za djecu 15 kuna, cijena dva korištenja iznosi 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu, moguća je kupovina mjesečnih paketa, čija se cijena kreće ovisno o dinamici korištenja, od 300 do 500 kuna, a utvrđena je cijena i za obiteljske ulaznice, koje za jedan dan koštaju 150 kuna.

Više informacija o terminima i cijenama korištenja bazena, zainteresirani mogu dobiti pozivom na broj telefona 021/204-025, ili na Facebook stranici Pool and spa Marina Kaštela, na kojoj će se redovito objavljivati sve novosti vezane za bazen.
I u ovom objektu, uz bazen otvoren je restoran  Pool and spa Marina Kaštela, odakle se također može uživati u pogledu na  Kaštelanski zaljev i cijelu marinu.


KOMENTARI: