hren
 

ROK DO KRAJA TRAVNJA
Glazbena škola Josip Hatze iz Splita, raspisala je natječaj za upis polaznika u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja u narednoj školskoj godini, u matičnoj školi u Splitu te u dislociranim odjelima  Kaštela, Trogir, Supetar, Postira, Bol, Stari Grad, Vis, Hvar i Jelsa.

Prijave za upis u glazbenu školu provode se putem web aplikacije na stranicama škole www.upisi.gsjh.hra prijave traju od 16. do 30. travnja.

Kandidati su dužni polagati prijemni ispit, a termin istog dobit će u e-prijavnici. Rezultati prijemnog ispita bit će objavljeni 6. lipnja, a objava upisnih kvota po programima 27. kolovoza, kada će biti proveden odabir željenog instrumenta. Upisi u školu bit će 30. kolovoza.

U glazbenoj školi Josip Hatze utvrdili su i programe koje su u mogućnosti ponuditi u ljetnom upisnom roku, pa će tako u DO Kaštela budući polaznici među instrumentima moći izabrati klavir, violinu, trombon, flautu, trubu i gitaru.  

U otvorenom roku za prijavu kandidati se registriraju u aplikaciji dajući ime, prezime, točan datum rođenja i valjanu e-mail adresu na koju će mu stizati obavijesti o postupku. Kandidat prijavljuje samo jednu od škola i jedan termin.

Informacije vezano za upis i rad aplikacije mogu se dobiti isključivo na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U DO Kaštela prijemni ispiti polagat će se 12 svibnja.

Sve detalje o ponuđenim programima, dobnim granicama, terminima prijemnih ispita, načinu vrednovanja glazbene darovitosti, bodovanju i rang listama više možete pronaći na web stranicama škole http://www.gsjh.hr/


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij