hren
 

PROBLEMI NA CESTAMA
Hrvatski autoklub u petak ujutro javlja da su ceste koje spajaju unutrašnjost Hrvatske i Dalmaciju slabije prohodne zbog izrazito loših vremenskih uvjeta - puše orkanski vjetar, snježna vijavica, te pada snijeg. Savjetuju vozačima da odgode svoje putovanje iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto. Na autocesti A1 Rijeka-Zagreb na 56. km u smjeru Rijeke, zbog prometne nesreće, treba voziti oprezno jer su vozila u zaustavnom traku, javlja HAK u 7:59 sati

Iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto mogu prometovati samo osobna vozila i to državnim cestama DC50 i DC27 čvor Sveti Rok (A1)-Gračac-Zaton Obrovački-Benkovac i dalje prema Dalmaciji i obrnuto.

Zbog prevrnutih teretnih vozila na cesti između Gračaca i Obrovca na nekoliko dionica vozi se otežano jednim trakom zbog naizmjeničnog propuštanja vozila.

Za ostale skupine vozila trenutno nema slobodne ceste iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto. Zbog popunjenosti odmorišta na autocesti A1 molimo vozače da ne kreću na put iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto do smirivanja vremenskih uvjeta.

Vremensku prognozu pročitajte OVDJE.

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb na dionici Kikovica-Delnice (obilazak je državnom cestom DC3), državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), DC1 Ondić-Gračac-Knin, (zbog snježne vijavice), Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene; Paški most; DC118 Vela Luka-Korčula na predjelu Dubovo (zbog snijega na kolniku, obilazak: Čara-Smokvica-Kaplja). Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb na dionici Čavle-Kikovica, Jadranska magistrala (DC8) na dionici Novi Vinodolski-Senj, DC27 Gračac-Zaton Obrovački, DC50 čvor Sveti Rok-Gračac.

Detaljno se informirajte na stranicama HAK-a.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij