hren
 

PAŽLJIVO ZBOG ŠAHTI
Nakon problema s poplavljenim ulicama tijekom poslijepodneva i večeri ovog utorka, u srijedu ujutro velike količine vode, od kiše koja je padala, uglavnom su bile u predviđenim tokovima brojnih potoka pa su Kaštelani mogli odahnuti.

Dežurne službe Vodoprivrede i Vlastitog komunalnog pogona, ali i dežurne vatrogasne službe, cijelu su večer čistile velike količine zemlje, mulja i kamenja koje je voda donijela u potoke, što je izazvalo izlijevanje te plavljenje prometnica i ponekih nižih etaža različitih objekata.

Upravitelj Vlastitog pogona Ivan Čagalj rekao nam je kako su, uz čišćenje potoka, imali i nekoliko intervencija zbog manjih odrona na putu prema Malačkoj, što je sanirano.

Ravnateljica škole Bijaći u Kaštel Novom, Jadranka Šošić, informirala nas je kako, unatoč što je najveća nekontrolirana bujica bila pored ove školske zgrade, voda u školu nije ušla pa se sve odvija ustaljenim programom.

Ivan Čagalj ovom nas je prilikom obavijestio da je na Putu sv. Josipa oštećena jedna šahta pa se vozači koji tuda prometuju, mole za dodatan oprez, dok se oštećenja ne saniraju.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij