hren
 

MEĐUNARODNI SAJAM
23.  Međunarodni sajam  GAST 2018, koji se održava u splitskoj Spaladium areni od 28.02. do 03.03. 2018. godine, svečano će biti otvoren u srijedu, 28. veljače u 10 sati. Sajam će otvoriti splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban u svojstvu izaslanika predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Sajam GAST 2018 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 23. Međunarodni sajam prehrane, 23. Međunarodni sajam pića, 23. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 23. Međunarodni sajam vina - Dionizijana, te 3. Međunarodni sajam sladoleda i slastica.

U okviru konferencijskog programa, održat će se 7. turistička mreža - konferencija o turizmu, a već tradicionalno, GAST prati i niz zanimljivih i atraktivnih događanja: Dionizijana - 23. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima, prezentacija i degustacija tradicionalnih slastica,  Splitska gastro scena – tajne splitskih chef-ova, Radionice o vinima, Radionica maslinovog ulja, Natjecanje barmena  te humanitarna manifestacija Poznati u kuhinji i humanitarni koktel "Korni, nisi sama", kao i niz prezentacija i degustacija poput ekskluzivnog predstavljanja ekskluzivnih delicija od turopoljske svinje.

Partner sajma GAST 2018 je Dalmacijavino. Sajam GAST već je godinama vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtke iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma.

GAST2018 održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva turizma RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Ministarstva gospodarstva RH, Hrvatske gospodarske komore, Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij