hren
 

PREDBLAGDANSKA DRUŽENJA
Pojedine kaštelanske ustanove i udruge, uz Djeda Božićnjaka, ovih je dana pohodio i kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović, koji je za korisnike donio slatke darove i bonove u vrijednosti 5 tisuća kuna.

Gradonačelnik Ivanović posjetio je tako Centar za rehabilitaciju Mir u Rudinama, dječji dom Maestral – podružnicu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću i udrugu sveti Jeronim u Kaštel Gomilici.

Uz razgovore s ravnateljima Mira i dječjeg doma, Borisom Maričićemte Veronikom Perić, gradonačelnik se upoznao s najnovijim aktivnostima ovih ustanova, kao i o problemima s kojima se susreću u svakodnevnom radu.
U centru Mir kazali su kako će novčani poklon iskoristiti za ono što im je u ovom trenutku najpotrebnije, dok će u dječjem domu gradonačelnikov poklon iskoristiti za zimovanje djece u Mariboru.
Bon od 5 tisuća kuna uručen je i predsjedniku udruge Sv. Jeronim, Srećku Radanu, a novac će otići u redovne humane djelatnosti udruge.

Gradonačelnik Denis Ivanović svim korisnicima centra Mir, dječjeg doma Miljenko i Dobrila te udruge Sv. Jeronim, zaželio je čestit Božić i sretnu novu godinu te obećao i daljnju suradnju Grada i ustanova i udruga koje skrbe o najpotrebitijima.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij