hren
 

ROK OD MJESEC DANA
Kaštelanski Upravni odjel za društvene djelatnosti  objavio je natječaj  za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi za 2018. godinu, na koji se mogu javiti udruge, ustanove, samostalni umjetnici, pravne i fizičke osobe koji se bave djelatnostima iz područja kulture, a natječaj je otvoren do 18. Siječnja.

Grad Kaštela će iz proračuna, za što je planirano 1.280.000 kuna, sufinancirati programe i projekte u kulturi grada Kaštela i to iz područja  glazbene, glazbeno-scenske i plesne, kazališne, književno-nakladničke i knjižničarske, muzejsko-galerijske i likovne te filmske djelatnosti, kao i druge manifestacije koje svojim sadržajima spadaju  u djelatnosti u kulturi, zaštiti i obnovi kulturne i prirodne baštine.

- Pravo podnošenja prijava na ovaj natječaj nemaju prijavitelji koji nisu podnijeli izvještaj o realizaciji projekta ili programa sufinanciranih iz proračuna Grada Kaštela, odnosno koji su nenamjenski trošili financijska sredstva dodijeljena u tekućoj godini– naglašeno je u natječaju.

DOKUMENTACIJA ZA PREUZIMANJE:
Tekst natječaja OVDJE
Upute prijaviteljima OVDJE
Obrazac 1 – prijava projekta OVDJE
Obrazac 2 – proračun projekta OVDJE
Obrazac 3 – izjava o partnerstvu OVDJE
Obrazac 4 – izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja OVDJE
Obrazac 5 – izjava o ispunjenju obveza OVDJE
Izvještaj o realizaciji projekta OVDJE
Procjena kvalitete prijavljenih projekata OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij