hren
 

KREATIVNI POTENCIJAL I TURIZAM POSEBNIH INTERESA
Javna ustanova Rera, kaštelanska Turistička zajednica i Grad Kaštela organiziraju predavanje o aktualnim temama, turizmu i kreativnoj industriji, koje će se održati u utorak, 19. prosinca, s početkom u 17.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Predavanje „Kako pokrenuti kreativni potencijal“ održat će Ivana Nikolić Popović, predsjednica Hrvatskog klastera kulturnih i kreativnih industrija, a predavanje „Kako razvijati turizam posebnih interesa'', Jurica Glavina, predsjednik Udruge DMK Dalmacije. 

Ivana Nikolić Popović nastojat će odgovoriti na pitanja zašto umjetnost odnosno zašto vizualne umjetnosti, kako pokrenuti kreativni potencijal, kako razviti kreativne i kulturne industrije, kako iskoristiti potencijal koji nudi kultura i umjetnost svakog grada i zemlje, kako privući kreativce u svoje tvrtke, gradove, sredine, kako stvoriti okruženje prilagođeno njihovom djelovanju...
Predavanje Jurice Glavine, predsjednika Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije, osmišljeno je kao primjer dobre prakse suradnje javnog i privatnog sektora u kontestu razvoja upravljanja destinacijom na području Splitsko-dalmatinske županije poticanjem razvoja turizma posebnih interesa. Predavanje će istaknuti inovativan i kreativan pristup ovoj temi kroz međunarodne konferenecije i poslovne radionice održane u Splitu, u listopadu ove godine.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij