hren
 

UVEDEN JOŠ JEDAN POLAZAK
HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i ove godine, u utorak, 5. prosinca,  organizira humanitarnu vožnju vlaka Tin-express, u kojem će se djeca imati priliku družiti sa svetim Nikolom, a nove vožnje ovim vlakom najavljene su i za nadolazeće blagdanske dane.

Sveti Nikola djecu će razveseliti prigodnim darovima, a ove godine u Tin expressu vozit će se djeca iz centra Juraj Bonači i njihovi pratitelji. Vlak će krenuti sa splitskog želježničkog kolodvora, voziti do Kaštel Starog i natrag.

- HŽ Putnički prijevoz ove godine obilježava 20. obljetnicu vožnje božićnih dječjih vlakova Tin-express. Tijekom godina u božićnom vlaku djeca su se družila s Djedom Božićnjakom i sv. Nikolom, vilama i veselim animatorima, a božićni vlakovi vozili su po svim krajevima Hrvatske. Za mnogo djece bilo je to prvo putovanje vlakom. Brojne pohvale djece, roditelja, baka i djedova priznanje su za uloženi trud u organizaciju božićnih vlakova – kažu u HŽ-u.

Tin-express će voziti  i 10., 16. i 17. prosinca u 9.35 i 10.54 sati na relaciji Split - Kaštel Stari – Split, a vožnje ovih posebnih vlakova su rasprodane, po cijeni od 50 kuna za dijete i 30 kuna za odrasle.
No, zbog velike zainteresiranosti uvedena je dodatna vožnja  23. prosinca s polaskom iz Splita u 9.35 sati.

Za ovo blagdansko vrijeme u HŽ-u du pripremili još darova za svoje korisnike, pa do 17. siječnja HŽ Putnički prijevoz putnicima daje 50% popusta na povratna putovanja do zagrebačkog klizališta Ledeni park uz povoljnije ulaznice, a do 16. siječnja 50% popusta na povratna putovanja na Advent u Splitu. Navedene popuste mogu koristiti putnici iz svih odredišta u Hrvatskoj.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij