ROĐENDAN SPINA
Tijekom dvadeset godina kroz njega je prošlo više od tisuću djece i mladih, učili svoje prve plesne korake, izvodili maestralne koreografije, družili se, zabavljali.  Svi oni sigurno se s radošću prisjećaju vremena zajedničkih treninga i nastupa, a dio njih ove je nedjelje uveličao rođendansku proslavu svog kluba, naravno riječ je o plesnom klubu Spin.

Svoj 20. rođendan plesni klub Spin proslavio je pred prepunom dvoranom sućuračkog kina, a na pozornici su se, izvodeći cijeli niz šarolikih i različitih koreografija,  izmjenjivale sve generacije današnjih članova, od plesnog vrtića pa do najstarijih.
Svoje plesno umijeće ove su večeri pokazali i veterani, oni koji su nekada bili u ulozi današnje djece i bilo je vidljivo, da iako se većina više ne bavi plesom, još nisu zaboravili naučeno.

Svoje goste, kao i članove kluba, pozdravila je predsjednica SAU Putalj, u sklopu koje plesni klub Spin djeluje, Radojka Jurčević, koja se osvrnula na dvadesetogodišnju „karijeru“ kluba. A kako je dio toga izgledalo nazočni su mogli vidjeti u video uratku, koji je donio kompilaciju njihovih nastupa, od 1998. godine do danas.
Voditeljica, koja je punih 17 godina vodila male i velike plesače, Marijana Vulas, ove je večeri dobila posebnu zahvalnicu, koja obvezuje i njene nasljednice Slavicu Jurčević, Sandru Bonacin i Valentinu Batalić.

Proslavu sućuračkog kluba uveličali su njihovi prijatelji, članovi plesnog kluba Clicque iz Splita, koje vodi nekadašnja članica Spina, Katarina Botica.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: