hren
 

PANEL DISKUSIJA
Udruženje obrtnika Kaštela i Poduzetnički centar Kaštela organiziraju panel diskusiju  „EU fondovi“, koja će se održati 22. studenog  s početkom u 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela u Kaštel Sućurac, na adresi  Braće Radić 1.

Organizatori su na ovaj panel pozvali sve zainteresirane obrtnike, poduzetnike te sve ostale koji žele više doznati  o novim natječajima iz EU fondova  i upoznati se s iskustvima korisnika , pri čemu će im organizatori dati niz potrebnih savjeta kako lakše, brže i jednostavnije doći do sredstava, kroz tri tematske panel rasprave: “EU fondovi – mogućnosti za poduzetnike“, „Koraci u pripremi projekta za EU natječaj“ i „Uspješni primjeri iz naše sredine“ .

Sudionici panela su Ivan Gotovac, predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela, Tanja Rodin, voditeljica Poduzetničkog centra Kaštela,  Ivica Katić, obrtnik, korisnik EU fondova te Šimun Mihanović, sveučilišni specijalist pripreme i provedbe EU projekata

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovom panelu svoj dolazak trebaju potvrditi na e mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI: