NOSITELJ PROJEKTA JE DJEČJI KLUB DALMALINO IZ SPLITA
Petu godinu za redom u Centru Mir u Rudinama u srijedu, 15. studenog održat će se zabavno - edukativni projekt pod nazivom "Igrajmo se" koji je namijenjen djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Organizator ovog projekta je dječji klub Dalmalino koji ovaj projekt, osim u Radunu, provodi i u Vrlici u Centru za rehabilitaciju Fra Ante Sekelez u ponedjeljak, a oba programa startaju u 10.30 sati.

Cilj je provođenje mjera i aktivnosti u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s posebnim potrebama, te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu. Nositelj je Dječji klub Dalmalino iz Splita i projekt ima regionalni karakter.
U zajedničkoj interakciji sudjeluju članovi kluba, volonteri i suradnici: Snjegulica, Cirkus duo, Dječja folklorna skupina "KUU Milan Begović"- Vrlika, Mlađa plesna sekcija i Mandolinski sastav Božiji pivčići "HKUD-a Peruča" – Hrvace, Kaštelanske mažoretkinje i mališani iz dječjeg vrtića Zvončica iz Vrlike.
Kroz pet godina održavanja projekt je uključio više od 1200 osoba: štićenika, njihovih obitelji, terapeuta, animatora, prijatelja i gostiju u igri i zabavi.


KOMENTARI: