U PETAK OPROST ZAKASNINA I PREDAVANJE
U povodu Dana hrvatskih knjižnica Gradska knjižnica Kaštela u petak i subotu, 10.  i 11. studenog, omogućuje svim novim članovima upis po 45 kn.

Osim toga, u petak, 10. studenog, svi članovi GKK koji su zaboravili vratiti knjige, stripove, igračke, CD-ove ili DVD-ove, iste mogu vratiti bez plaćanja zakasnine u svim odjelima GKK.

“Tijelo, emocije i naša psiha” – predavanje u odjelu GKK u Kaštel Gomilici

U petak 10. studenog, s početkom u 18 sati, u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Gomilici, Olivera Drutter – integrativni terapeut, održat će predavanje pod naslovom „Tijelo, emocije i naša psiha”.

„Zašto su emocije važne, čemu služe i kako nas blokiraju u našim željama za samorealizacijom te u odnosima s okolinom, partnerom i obitelji? Da bismo iskreno voljeli sebe, trebamo raditi na prihvaćanju naših emocija, što je i glavna tema ovoga predavanja“, ističe Olivera Drutter, pri čemu napominje kako je osnovni cilj njenih predavanja  „osvještavanje o tome kako kvaliteta života i osobni razvoj ovise o nama samima i koliko smo spremni suočiti se sa svojim problemima.“ 


KOMENTARI: