NA BRCU U KAŠTEL STAROM
Pozivaju se svi zainteresirani subjekti sa registriranom ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Kaštela za sudjelovanje na manifestaciji "Božićni grad" odnosno postavljanje božićnih kućica na Brcu u Kaštel Starom.

Program "Božićni grad" trajati će u razdoblju od 02. prosinca 2017. - 06. siječnja 2018. godine. Odobrit će se postavljanje sedam kućica, a ovogodišnja cijena za postavljanje kućice i štekata šest puta je viša u odnosu na prošlogodišnju te iznosi 3.000 kn.

Zahtjevu za korištenje lokacije za postavljanje kućice potrebno je priložiti Rješenje o upisu u obrtni registar ako se radi o fizičkoj osobi ili Rješenje o upisu u sudski registar za pravne osobe te fotografiju božićne kućice izrađenu prema članku 6. Plana rasporeda i pravilnika o postavljanju božićnih kućica ("Službeni glasnik Grada Kaštela" br. 10/17).
Službeni glasnik možete pogledati OVDJE...

Zahtjevi se podnose do 15. studenog 2017. u pisarnicu Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac IV. Kat, soba br. 2.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Gradskoj upravi Grada Kaštela, III. Kat, soba br. 8, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI: