hren
 

NA PRVENSTVU EUROPE U AMSTERDAMU
Nakon što su se pošle godine okitile titlom europskih prvakinja u juniorskoj konkurenciji, Kaštelanske mažoretkinje nastavile su dugogodišnji uspješan niz nastupa na velikim natjecanjima, osvojivši drugo mjesto u svojoj konkurenciji, na upravo završenom Europskom prvenstvu u Nizozemskoj

Europsko prvenstvo u mažoret plesu održavalo se u nizozemskom gradiću Almere pokraj Amsterdama od 5. do 8. listopada, a na njemu je nastupilo više od 2500 natjecatelja iz 14 europskih zemalja.

Kaštelanske mažoretkinje nastupale su kao dio tima Hrvatske mažoret reprezentacije i to u kategoriji tradicionalni mažoret ples za seniorke.
Kaštelanske mažoretkinje, koje su prošle godine još nastupale u juniorskoj konkurenciji, na ovom prvenstvu tako su bile najmlađa seniorska ekipa.

Svakako treba spomenuti i ustrajan rad njihovih trenerica Alene Rako i Ivone Bašić, koje s djevojkama, odmah po dolasku u Kaštela kreću u nove projekte i natjecanja, između ostalog i za regionalno i državno natjecanje u twirlingu, koje će se održati krajem studenog.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij