BOGAT PROGRAM
Sedma po redu manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji održat će se 9. prosinca 2017. godine u Vodicama.

Potrebna količina za ocjenjivanje je 1/2 litre maslinovog ulja. Ocjenjivat će se kemijski parametri (Zavod za javno zdravstvo Šibenik) i organoleptika (Udruga «OLEA», Šibenik - ocjenjivači koji su završili i dobili potvrdu za stručnu osposobljenost za kuće maslinovog ulja).

Cijena po uzorku iznosi 300,00 kuna u kojoj je pored troška kemijske i organoleptičke analize, fonda nagrada i svečana večera za jednu osobu na završnoj večeri dodjele priznanja i nagrada.

Uzorak ulja i uplata možže se dostaviti u uljarama ili uplatiti na žŽiro račun Udruge dalmatinskih uljara Vodice (IBAN: HR6224070001100331920, u opis plaćanja obavezno staviti: Sudjelovanje na VII. Manifestaciji i ime i prezime, u poziv na broj odobrenja staviti MIBPG broj ili OIB poljoprivrednog gospodarstva i isto s uzorkom dostaviti na adresu udruge I. Gundulića 25, Vodice).

Zbog ograničenog broja uzoraka (maksimalno 200), prijave će se primati do 24. studenog 2017. godine, s tim da organizator možže skratiti rok prijava ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka.

Pravo na sudjelovanje imaju sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u registar poljoprivrednih gospodarstva.

Izvor: Maslina


KOMENTARI: