UVIJEK AKTIVNE
Nakon ljeta, tijekom kojeg su odradile brojne nastupe, Kaštelanske mažoretkinje i u rujnu su nastavile radno i aktivno, prvenstveno se pripremajući za nastup na skorom Europskom prvenstvu, a u međuvremenu vrše i upis novih članova.

Kroz ovu godinu, do sada, odradile su mnoštvo nastupa i natjecanja. Od državnoga prvenstva u Koprivnici na kojemu su se kvalificirale za nastup na Europskom prvenstvu u mažoret plesu, u kategoriji tradicionalni mažoret ples - seniorke te će tako braniti boje Hrvatske mažoret reprezentacije u gradiću Almere pokraj Amsterdama, od 5. do 8. listopada

Ove aktualne europske prvakinje i viceprvakinje u kategorijama mlađi juniori i juniori iz Londona 2016. godine, tijekom ove godine sudjelovale su na svim važnim događanjima u organizaciji Grada Kaštela, Turističke zajednice Kaštela i brojnih kaštelanskih udruga.
Nastupile  su i na startu biciklističke utrke Tour of Croatia, službenom snimanju kalendara NK Hajduk, na Sajmu male brodogradnje,  na proslavi obljetnice 4. gardijske brigade, na proslavi dana Oluje u Kninu, na Livanjskom kulturnom ljetu u Bosni i Hercegovini, kao i na međunarodnom festivalu u Karlovim Varima i mažoret natjecanju u češkom Ostovu.

- Sve navedeno je odlična pozivnica novim članovima da nam se pridruže. Svi željni plesa, druženja i putovanja su dobro došli u našu udrugu .
Upisi su još uvijek u tijeku, a treninzi novih članova će započeti u listopadu. Javiti se možete putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na mob. 091 227 87 55 (Ivona Bašić) te 091 250 80 35 (Alena Rako) – poručili su iz Kaštelanskih mažoretkinja.


KOMENTARI: