hren
 

UZ ŽUPNU CRKVU
Zabrana građevinskih radova utihnula je tijekom sezone veći  dio mehanizacije na gradilištima diljem Kaštela, a većina radova nastavljena je prvih dana rujna. I u Gradskoj upravi ovih su dana „zasukali rukave“ i započeli s realizacijom novih i nastavkom starih projekata.

Strojevi i radnici od početka rujna tako su aktivni u Radunu, uz crkvu Kraljice mučenika, gdje se realizira gradski projekt, vrijedan oko milijun kuna, koje je Grad osigurao  u proračunu za ovu godinu.

- Radi se o projektu kojim ćemo osigurati prostor za djecu, odnosno dječje igralište, izgraditi autobusno ugibalište i nogostup, urediti parkiralište te izgraditi stepenice s južne strane crkve. Ovaj projekt oplemenit će cijeli prostor i donijeti neke nove sadržaje za građane Raduna, ali prvenstveno djecu  – kazao je gradonačelnik Ivanović, koji je u društvu novinara i pročelnice za komunalu Marije Pelivan u petak ujutro posjetio ovo gradilište, kao i reciklažno dvorište u Rudinama te Kaštilac u Kaštel Gomilici.

Izvođači radova na ovom projektu su građevinska tvrtka Zec i Prvi treptač, a predviđeno je da će radovi trajati oko 60 dana pa bi djeca mogla koristiti igralište, a odrasli parking, već početkom studenog.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij