hren

Brojni Kaštelani, kupci i poslovni partneri odazvali su se pozivu na sinoćnju proslavu 25. rođendana svog 'najboljeg susjeda', tvrtke Ribola koja je protekla uz obilje dobre spize, pjesme i smijeha.

U Kaštel Kambelovcu na brcu šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija su predvođeni Nevenom Bremecom pripremili Mega cooking shows oko 1.000 porcija rižota s plodovima mora nakon čega je uslijedio grill.Program na glavnoj pozornici započeo je Čubijevim zaraznim humorom, nastavio se nastupom mažoretkinja i odličnog Jukebox benda te na prepunom gradskom trgu potrajao sve do ponoći uz odličan koncert Jole koji je još jednom potvrdio status najboljeg zabavljača među domaćim glazbenicima.

Osnovana 1992. godine, tvrtka Ribola d.o.o je od 2005. u 100-postotnom vlasništvu društva NIRD d.o.o. iz Kaštel Lukšića no uz samu obljetnicu, razloga za slavlje itekako imaju. Prosječna stopa rasta posljednjih godina je 18%, u prošloj je godini Ribola ostvarila 500 milijuna kuna prometa te se doista  kvalitetnom poslovnom politikom pozicionirali kao 'najbolji susjed', kako i sam slogan tvrtke kaže. Za spomenute prodajne rezultate među najzaslužnijim je više od 600 djelatnika u 77 trgovina ukupne kvadrature oko 16.500 metara četvornih trgovina koje se nalaze na području Dalmacije, točnije od Šibenika do Zaostroga, na području Dalmatinske zagore te velikih srednjodalmatinskih otoka.

Posebno naglašavaju da je garancija kvalitete ponude u njihovim prodavaonicama plasiranje proizvoda mnogih hrvatskih, obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava, lokalnih pekarnica i malih proizvođača od kojih su u prošloj godini otkupili voća i povrća u vrijednosti 14 milijuna kuna.

Paralelno s rastom prihoda svake se godine povećava se i udio koji tvrtka kroz sponzorstva i donacije ulaže u lokalne zajednice u kojima posluje. Brojne su sportske, kulturne, humanitarne i druge udrugama koje pomažu, a upravo su kaštelanski rukometaši, odbojkaši i košarkaši, skupa s članovima kaštelanske Hvidre, sinoć bili zaduženi za podjelu hrane gostima proslave i pri čemu su se, kako smo primijetili, i odlično zabavili.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij