PRIPREME ZA VEČER SPIZE I PLESA U ORGANIZACIJI UDRUGE ŠUŠUR
Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine „Šušur“  i ove godine organizira svoj tradicionalni festival spize i plesa, koji će se održati u nedjelju, 3. rujna od 18 sati na Igrišću u Kaštel Štafiliću, a na kojem će posjetitelji uz degustaciju jela pripremljenih od rajčica (ili po domaću od poma), moći uživati i uz vruće ritmove te nastupe plesnih klubova i Bravo banda iz Splita.

7. Festival šalše i salse, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, Turističke zajednice Kaštela, Splitsko - dalmatinske županije i županijske Turističke zajednice, ima i humanitarni karakter jer je dio
prihoda namijenjen skloništu za beskućnike u našem gradu.

Stoga organizatori pozivaju Kaštelane da se prijave te svojim sudjelovanjem  obogate program Festivala i raznim drugim zabavnim sadržajima vezanim uz tematiku ove manifestacije, koja svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a za sve  sudionike biti će osigurani i besplatni štandovi na kojima će se već od 18 sati pripremati raznovrsna jela od poma.

Nakon mimohoda plesnih skupina od Kaštel Starog do Štafilića, koji je predviđen u 19.30 sati, slijede nastupi plesnih klubova, trbušnih i latino plesačica, plesača salse te Bravo banda, dok će se na kraju večeri najboljima kuharima i plesačima po ocjeni stručnog ocjenjivačkog žirija dodijeliti nagrade, priznanja i zahvalnice, uz atraktivni Fireshow, žongliranje s vatrom.

Svi zainteresirani koji  žele  sudjelovati na Festivalu šalše i salse, odnosno predstaviti svoju organizaciju ili udrugu, trebaju se javiti organizatorima do 2. rujna , a prijave mogu dostaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI: