UZ POMOĆ EU DO BOLJEG INTERNETA
Grad Kaštela nositelj je projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na području Kaštela te s danom 24.kolovoza pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela.

Projekt obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Kaštela, Grad Split, Grad Trogir, Općina Lećevica, Općina Marina, Općina Okrug, Općina Prgomet, Općina Primorski Dolac i Općina Seget.

Provodi se u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP). Projekt će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije čime se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 25.rujna putem elektroničke pošte, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija kao i pripadajuće dokumente možete pronaći na gradskim stranicama...


KOMENTARI: