KAŠTELANSKA BICIKLIJADA
Sudionici 3. biciklijade „Putevi ponosa i slave“, koju su organizirali BK Oluja Kaštela i BK Adrion Oros, u proteklim danima prošli su put dug 212 km, u sjećanje na ratne godine i akciju Oluja.

Start biciklijade bio je od spomen obilježja na Malačkoj, a vodio je preko Ružića, Meštrovićevog mauzoleja, Biskupije, Knina, Kijeva, uz Cetinu i preko  Sinja i Klisa natrag u Kaštela.
Na svom putu sudionici biciklijade na nekoliko spomenika poginulim braniteljima položili su cvijeće i upalili svijeće, a posjetili su i cijeli niz kulturnih i povijenih zanimljivosti krajeva kroz koje su prolazili.

- Zahvaljujemo se na pomoći SD županiji,  Gradu Kaštela,  TZ Kaštela, općini Ružić, gradu Kninu, općini Kijevo, gradu Vrlici, Udruzi veterana 4-te brigade. Zahvaljujemo gradonačelniku Grada Kaštela Denisu Ivanoviću  što nas je prigodnim riječima otpratio, načelniku općine Ružić, predsjednici Gradskog vijeća grada Knina i načelnici općine Kijevo na njihovom dočeku i toplom gostoprimstvu – poručili su na kraju organizatori 3. Kaštelanske biciklijade.


KOMENTARI: