LITNJA FEŠTA KPU KAMPANEL
Iako su Sućurani priželjkivali da sunce malo kala kako bi započeli s litnjom pučkom feštom, sinoć je na velikom  mulu čak bilo i prohladno zbog bure koja je temperaturu spustila za čak deset stupnjeva. Članovi KPU Kampanel obučeni u bijele majice s natpisom „Ovde san se rodija, ovde ću i umrit“ su se pobrinuli za dobru spizu i jeftino piće te bogatu lutriju, a za glazbeni dio je bio zadužen tamburaški sastav Stress.

Članovi KPU Kampanel sinoć su imali  pune ruke posla jer su se na pučkoj litnjoj fešti okupili brojni mještani i turisti na velikom mulu u Sućurcu. Sve je mirisalo po spizi, a po popularnim cijenama moglo se kupiti rižota, gavuna, čevapa, brujeta, tuna  kao i sparnik OPG Čorić iz Tugara.

Svaka fešta ima svog glazbenog zabavljača, a Sućurane je sinoć zabavljao tamburaški sastav Stress kojim je najviše bila zadovoljna starija populacija. Bez obzira na pjesmu sigurno su najviše zadovoljni dobitnici lutrije. Onaj najsretniji  dobitnik će boraviti besplatno  dva dana na Braču, netko će stari, zamijeniti novim PVC prozorom, a među nagradama dodijeljen je i besplatni tretman masaže i šišanja.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI: