Povodom nadolazećih zbivanja u okviru projekta „Legenda o Miljenku i Dobrili“, TZ Kaštela i Grad Kaštela, kao organizatori mole sve mještane Kaštel Lukšića na strpljenje zbog promjena u prometovanju koje će dogoditi u centru mjesta, ispred dvorca Vitturi.

Naime,od danas do subote, odnosno 2. 3. i 4. kolovoza neće se moći prometovati ispred dvorca radi održavanja proba/predstave o životu mladih ljubavnika. I dok će danas ta obustava biti kratkotrajna, 3. i 4. kolovoza (četvrtak i petak) promet će biti obustavljen od 17 do 24 sata. Mole se svi vozači da izbjegavaju parkiranje na tom području, posebno se mole stanovnici ulice sjeverno od dvorca (put Botempa) da oslobode ulicu radi postavljanja tribine u petak, 4. kolovoza u 17 sati. Tribina će biti uklonjena odmah nakon predstave kako ne bi ometala svakodnevni život građana.

Na sam dan premijere, u petak,  4. kolovoza u 21.30 svim gostima savjetujemo da izbjegavaju parkiranje u užem centru kako bi ulice bile što prohodnije za eventualne hitne situacije uzrokovane velikim vrućinama i velikim brojem ljudi na jednom mjestu.

Obzirom na veliki broj upita zainteresiranih građana ponavljamo informaciju: ULAZNICE SE NE PRODAJU, sva su zbivanja  za posjetitelje besplatna. Također NE REZERVIRAJU se mjesta osim akreditiranim osobama. Zbog skučenosti prostora broj mjesta je ograničen i rezervacije bi oduzele većinu sjedalica, tako da molimo za razumijevanje i dođite na vrijeme.

Organizatori unaprijed zahvaljuju svim mještanima na strpljenju i svakom obliku pomoći, te vjeruju da će oni kao i njihovi gosti uživati u pet programom ispunjenih dana u Kaštel Lukšiću.


KOMENTARI: