ŽIVO I VESELO NA VELIKOM MULU
Veterani nogometnog kluba Jadran iz Kaštel Sućurca i ove su se godine potrudili da svojim sumještanima i gostima iz ostalog dijela Kaštela pa i svijeta, osiguraju dobru zabavu na tradicionalnoj Noći veterana.

Gosti su na početak fešte pristigli u nešto manjem broju nego je to bilo u godinama ranije, a razlog je bila finalna utakmica Svjetskog prvenstva u vaterpolu, koja je mnoge prikovala uz TV ekrane.
No pobjeda Barakuda bila je, uz zvuke i mirise koji su se širili s velikog mula, dodatan razloga da se mul nešto kasnije popuni do posljednjeg mjesta i da svi zajedno, uz dobru spizu i hladno piće, proslave ljeto u svom mjestu i naravno, titulu prvaka svijeta.

A na meniju veterana ove su večeri bilI riba i rižot, a za one koji baš ne preferiraju morske specijalitete, i pun lonac fažola s kobasicama.
Po ustaljenom običaju, veterani su za sudionike fešte pripremili i zanimljivu lutriju, a mnogi su se nadali kako će im plaćenih 10 kuna za lutrijski listić donijeti jednu od dvije glavne nagrade, pjetla ili zeca.
Tko su od gostiju na kraju bili sretnici nismo uspjeli zabilježiti, samo se nadamo da dobici ipak neće završiti ispod peke ili na tingulet.

Cijela fešta bila je popraćena dobrom glazbom uživo, a zasluge za to idu veseloj grupi Ferata, koja je zabavljala goste do dugo u noć.

Foto: Filko Garbin


KOMENTARI: