GLAZBENI VIKEND U KAMBELOVCU
Ovogodišnje Večeri dalmatinske pisme održat će se u subotu i nedjelju, 22. i 23. srpnja na poljani pored crkve Sv, Mihovila u Kaštel Kambelovcu u dvije večeri glazbenih poslastica. I ove godine Portal grada Kaštela najsretnije od vas vodi na ovu kaštelansku glazbenu feštu, a sretne dobitnike potražite na kraju teksta.

U okviru prve večeri, u subotu, održat će se veliki koncert Četiri tenora. Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić nastupiti će uz klavirsku pratnju maestra Jurice Karuze. Njihov repertoar i visoka razina pjevačkog umijeća obećava odličnu glazbenu večer. Biti će tu talijanskih kancona, domaćih standarda u bel canto maniri, ali i popularnih opernih arija.

Druga večer je kao i proteklih godina posvećena klapama koje pjevaju pop. Interes za ovu večer iz godine u godinu raste pa je uprava festivala odlučila povećati broj izvođača na 21 klapu. Klape će pjevati uz festivalski orkestar a među njima će biti: Cambi, Šufit, Sveti Florijan, Štorija, Sebenico, Munita, Bunari, Kaše, Raguza, Subrenum, Trogirski kanti i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Croatia Ticketsa, na recepciji hotela Baletna Škola (Kaštel Kambelovac) i u caffe baru Gajo.

NAGRADNA IGRA:

U nagradnoj igri Portala grada Kaštela dvije ulaznice za koncert Četiri tenora osvojila je Ana Radić. Dva puta po dvije ulaznice za Kaštelanski đir osvojile su Maja Zorić i Julija Ivanković. Ulaznice će vas čekati na ulazu.

Čestitamo dobitnicama i želimo im ugodnu zabavu!


KOMENTARI: