hren
 

NOVI ROK: JESEN
I izgradnja reciklažnog dvorišta na području Pržaca u Rudinama zahvaćena je sveopćom epidemijom zvanom kašnjenje pa su ti građevinski radovi, za koje su nadležni najavljivali da će biti gotovi tijekom svibnja, a najkasnije do početka lipnja, još uvijek u tijeku.

- Tijekom radova izvođač je imao određenih tehničkih problema pa su radovi jedno vrijeme usporeni, no prema sadašnjem stanju trebali bi biti gotovi do kraja ovog mjeseca. Nakon toga slijedi nabavka opreme, organizacija poslovanja i ako ne bude nekih izvanrednih okolnosti, ove bi jeseni reciklažno dvorište započelo s radom – kazao nam je o trenutnoj situaciji upravitelj Vlastitog pogona, Ivan Čagalj.

Građevinski radovi na reciklažnom dvorištu, čijim će se stavljanjem u funkciju djelomično urediti gospodarenje otpadom na području grada,  započeli su u veljači, sredstva za ovaj projekt osigurao je Grad Kaštela, dok će Fond za zaštitu okoliša dio sredstava za sufinanciranje projekta osigurati naknadno.

Građevinski radovi na reciklažnom dvorištu teški su oko 1.650.000 kuna, dok će pripadajuća oprema koštati dodatnih 350.000 kuna.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij