ODRŽANA TRADICIONALNA LITNJA FEŠTA NA OTOKU LJUBAVI 
Barbarinac je ove subote bio glavno mjesto okupljanja svih onih koji su se zaželjeli  prave litnje zabave uz more,  pa su  brodovi s Velog mula prema Otoku ljubavi već od jutra bili puni Sućurana i njihovih gostiju, naviklih na uvijek dobro druženje na ovom ljupkom otočiću.

Domaćinima iz sućuračke krnjevalske pučke udruge Kampanel, koji su prošlog vikenda udružili snage i uredili Barbarincac kako bi spremno dočekao posjetitelje, na jedanaestoj po redu tradicionalnoj litnjoj fešti, uz brojne  Kaštelane pridružili su se i Solinjani i Vranjičani, prstigli brodicama u vlastitom aranžmanu, pa je zabava uz besplatnu spizu i piće te pismu praćenu gitarom i harmonikom, potrajala do kasnih večernjih sati.

A nakon njih,  Barbarinac su zauzeti poklonici elektronske glazbe,  koji su sezonu plesa na "Otoku ljubavi i oazi elektronske glazbe" , otvorili nastupom  škotskog DJ-a Vincea Watsona.

Na pontonu postavljenom za ovu prigodu, za warm-up  je bila zadužen  dubrovački  DJ ČX , inače  pulen M'Tlaren kolektiva, dok je kao šlag na kraju, uz atraktvne plesačice,  sve patijanere u novi dan uveo  domaćin programa DJ Miro.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI: