KULTURNO I ZABAVNO LJETO
Ova će subota, 8. srpnja, u Kaštelima obilovati događanjima, pa će u ljetnoj zabavi moći uživati svi, a na programu se može naći od koncerta folkloraša i dječje predstave, preko koncerta glazbara, gastronomske manifestacije, fešte na Barbarincu do elektronske glazbe na tom Otoku ljubavi.

Koncert Zaninovića

KUD Ante Zaninović na brcu u Kaštel Kambelovcu, s početkom u 21 sat, održat će godišnji koncert „Ispod balature“ kroz koji će članovi pjesmom i plesom uz mandolinsko-tamburaški orkestar, prikazati dio svog ovogodišnjeg rada.   

Koncert orkestra iz Bleiburga

U isto vrijeme, u 21 sat, na brcu u Kaštel Novom započet će koncert orkestra iz Bleiburga, koji su u Kaštela stigli u organizaciji svojih prijatelja iz HGD Zrinski.  

Predstava za najmlađe

U Kaštelima ovih dana gostuje kazališna skupina mladih Teatar Nova Scena, iz Novog Grada u BiH, pod vodstvom redatelja i autora Srećka Marčete. Mladi umjetnici , u sklopu programa Marine Kaštela "Ljetovanje za djecu", gostovat će  u prostorima Kaštelanskog kazališta u Kaštel Lukšiću gdje će u 18 sati izvesti predstavu za djecu „Hrabri Tošo“.  

Fešta na Barbarincu

Sućurani su prošlog vikenda udružili snage i prionuli uređenju Otoka ljubavi, Barbarinaca, gdje će se u subotu, u organizaciji KPU Kampanel, održati cjelodnevna fešta, uz besplatnu hranu i piće te glazbu uživo.
Brod za Barbarinac zainteresirane sudionike vozi s Velog mula u Sućurcu u 11 i 12 sati, a povratak brodom bit će organiziran u 17.30 i 18.30 sati.

Zabava za poklonike elektronske glazbe

U večernjim i noćnim satima Barbarinac će zauzeti poklonici elektronske glazbe, a sezonu plesa na "Otoku ljubavi i oazi elektronske glazbe" , otvara škotski DJ Vince Watson.
Warm-up će zakuhati dubrovačka zvijezda u usponu, pulen M'Tlaren kolektiva – DJ ČX, a za sam kraj programa plesače će u novi dan uvesti domaćin programa DJ Miro, stoji u najavi.
Za plesače, ljubitelje elektronske glazbe i posjetitelje Barbarinca osiguran je, i uključen u cijenu karte, povratni transfer brodom sa Stinica.

Eno Gastro Kaštela

Udruženje obrtnika grada Kaštela još jednom je organizator velike gastronomske manifestacije pod nazivom „Eno Gastro Kaštela“, koja će se u subotu navečer, 8. srpnja, s početkom u 20 sati, održati na portu u Kaštel Starom.


KOMENTARI: