hren
 

ČESTITKE I DOBRE ŽELJE
Učenici gomiličke škole često ostvaruju uspjehe na različitim natjecanjima pa je tako bilo i ove godine kada su s natjecanja iz robotike, povijesti te rukometa, u školu stigla važna priznanja i nagrade. Ovogodišnje dobitnike nagrada, odnosno njihove predstavnike, danas su u Gradskoj upravi primili gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović te zamjenica Jadranka Matok Bosančić, kako bi dobitnicima čestitali na uspjehu.

Među nagrađenima su tako i dobitnici Oskara znanja 2017. za robotiku, Paško Zekić i Ivan Pavao Lozančić, uz mentorstvo Zorana Vukića, koji su uspjeha imali i na državnim i na međunarodnim natjecanjima, a Oskar znanja je najznačajnije priznanje učenicima za postignuti uspjeh.

S državnog natjecanja iz povijesti u školu Kneza Trpimira stiglo je ove godine srebro, a osvojio ga Filip Ivanković, pod mentorstvom Ivane Tarabarić Mitrović.
Drugo mjesto osvojila je i rukometna momčad gomiličke škole, na čelu s kapetanom Karlom Mamićem, koju je na državnom  prvenstvu u Poreču vodio Kajo Tukić.

Ovom prigodom ravnatelj škole, Zoran Blažević, istaknuo je niz uspjeha koji učenici postižu u različitim disciplinama, te se zahvalio gradonačelniku na primanju i iskazivanju podrške zbog osvojenih nagrada na natjecanjima.

– Podrška Grada predstavlja nam još jedan dodatni motiv za uspjeh. Pohvalio bi nagrađene učenike, ali i njihove roditelje zbog uzastopnog predanog rada, upornosti i marljivosti koje  ulažu u školske i vanškolske aktivnosti – kazao je Blažević.

Osim čestitki na dosadašnjem uspjehu, gradonačelnik Ivanović zaželio je učenicima gomiličke škole puno uspjeha i u daljnjem radu, posebno mladim robotičarima koji će se predstaviti  na svjetskom natjecanju u robotici, koje će se krajem srpnja održati u Japanu.

Foto: Ante Majić (PGK)

 

KOMENTARI: