JOŠ SE NE VIDI KRAJ RADOVA
Iako su nadležni najavili kako će radovi na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu, dionica Mrtvenice-Gospica, poddionica Gospica - Dom zdravlja biti završeni krajem svibnja,  kraj im se ne nazire, a kao razlog nadležni navode dodatne poslove i probleme s postojećim i novim instalacijama.

Radovi na rekonstrukciji započeli su u drugom dijelu veljače, planirana je obnova i širenje kolnika, dogradnja pješačkih nogostupa te rješavanje oborinske odvodnje, a vrijednost radova procijenjena je na nešto više od 2 milijuna kuna.

- Zbog nepredviđenih radova na podzemnim instalacijama, sanaciji vodoopskrbe i  izgradnji kolektora fekalne kanalizacije, produljeni su rokovi završetka radova na dionici Gospica-Dom zdravlja u Kaštel Sućurcu. O novim rokovima u ovom trenutku nezahvalno je govoriti -  kazala nam je pročelnica za komunalu, Marija Pelivan.

Tako je, osim planiranih radova, donesena i odluka da se radovi iskoriste za izgradnju novog kanalizacijskog kolektora, a da postoje problemi s postojećim instalacijama, koje su prije više desetljeća tu polagane, bilo je vidljivo tek kada su radovi otpočeli, što je, prema objašnjenju nadležnih, cijeli postupak rekonstrukcije značajno usporilo.


KOMENTARI: