RUŽNA SLIKA ATRAKTIVNOG PODRUČJA
Među problemima na gradskim površinama, na koje nam često ukazuju čitatelji, osim nepropisnog odlaganja otpada i parkiranja ili lošeg stanja prometnica, često se nađe i nekada zelena površina na području Baletne škole, u neposrednoj blizini Glazbene škole, izuzetno posjećenog restorana i jednog od rijetkih kaštelanskih hotela.

Posljednje fotografije tog područja pokazuju loše stanje, neprimjereno jednom od najatraktivnijih prostora u gradu, pokraj kojeg dnevno prođe, upravo zbog hotela i restorana, hladovine te obližnje šljunčane plaže, veliki broj turista i Kaštelana, a omiljeno je okupljalište najmlađih sugrađana.


Ruzinave i neugledne stepenice za ulazak u more su postavljene netom prije pisanja ovog teksta

Jedina pozitivna stvar je da su travu nadležne službe pokosile, no sve je ostalo puno hrpe kamenja i sitnog smeća, zbog čega ta površina nije u funkciji, a i pruža ružnu sliku.

Primjedbi ima još, no za sada i navedene su dovoljne za reakciju nadležnih, a iako je posao uređenja tog područja nešto zahtjevniji, hitna intervencija na uklanjaju većeg kamenja i smeća, popravak klupa te sanacija palmi ipak je moguća, a zasigurno bi dala pozitivne rezultate.


KOMENTARI: