AKTUALNO PREDAVANJE O ZDRAVLJU
U srijedu, 7. lipnja, u organizaciji Rotary kluba Kaštela, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 19.30 sati, održat će se predavanje pod nazivom „Reci NE alergiji“, a predavač je prof.dr.sc. Željka Roje.

Alergijske bolesti u poslijednim desetljećima u stalnom su porastu, a prema podacima zdravstvenih organizacija, na četvrtom su mjestu učestalih bolesti u svijetu. Nisu zaobišle ni stanovnike naših krajeva, a ustanovljeno je da 20 posto svjetske populacije pati od nekog oblika alergije. Jedan od njih je i alergijski rinitis, posebno izražen upravo u proljeće, kada u prirodi sve cvijeta.

- Ako je i za vas proljeće vrijeme alergijskog rinitisa, a ne vrijeme uživanja u mirisima i bojama buđenja prirode, možda vam možemo pomoći. Dođite na predavanje i saznajte više o prevenciji i liječenju simptoma alergijskog rinitisa – poručili su organizatori ovog predavanja.

Na predavanju će se dijeliti besplatni priručnici za pacijente, koji donose kako se jednostavno boriti protiv alergijskog rinitisa.


KOMENTARI: