DOČEK NA MALAČKOJ - DEFILE KROZ KAŠTELA
Rotary klub Kaštela i kaštelanski motoristi pozivaju vas da sudjelujete u prvoj hrvatskoj humanitarnoj akciji Rotary Moto Rally Plus koja uključuje ljude iz gotovo cijele Lijepe naše od zagorskih brega do plavoga Jadrana, točnije od Varaždina, preko Zagreba i Karlovca, pa do Zadra, Šibenika, Kaštela i Splita.

Motoristi i rotarijanci iz tih gradova udružili su se i odlučili činiti dobro prikupljajući donacije (u obliku novca, hrane i higijenskih potrepština) za potrebite po svim postajama Rotary Moto Rally Plus. U svakom od gradova bit će organizirano javno prikupljanje donacija uz prigodni zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene donacije dostavljaju se socijalnim samoposlugama ili drugim organizacijama koje djeluju na području pojedinog grada s rute ove humanitarne moto avanture.

Postanite i vi dio ove humanitarne akcije, pridružite se svojim donacijama te ponesite atraktivne slike i snimke s ovog događaja. Dobro nam došli!

KAŠTELA (subota, 03. lipnja / 16-17:30 sati)
• 16 sati - Doček karavane koja dolazi iz pravca Šibenik – Boraja – Prgomet - Radošić - Planinarski dom Malačka na prijevoju Malačka od strane članova RC Kaštela i MK „Sjene“ Kaštela i prijatelja motorista
• Prikupljanje donacija i druženje uz marendu, DJ-a, fotografiranje, panoramsko razgledanje Kaštela, posjet spomeniku braniteljima Kaštela Malačka, a sve će biti snimljeno dronom
• Defile kroz Kaštela planiranom rutom prema Splitu od (17:00-17:30)

SPLIT (subota, 03. lipnja / 18:00- 01:00)
• Dolazak na stadion Poljud, vožnja po tartan stazi oko igrališta, zajedničko fotografiranje na stadionu gdje svi sudionici dobivaju poklon od HNK Hajduk odakle se kreće na splitsku Rivu (18:00-18:30)
• Dolazak na splitsku Rivu druženje s medijima, zajedničko fotografiranje i snimanje dronom (18:30-19:30)
• Dolazak u caffe Bongo na Žnjanu gdje se održava zabava povodom završnice rally-a i proslave 8. rođendana BMW MK DALMACIJE uz prodaju majica, prikupljanje donacija i namirnica za socijalnu samoposlugu udruge MOST u Splitu. Sve sudionike očekuje gratis piće dobrodošlice, pršut, sir, gulaš, glazba u živo Dreamers band-a Split, go-go plesačice, DJ Conselieri i vatromet (20:00 – 01:00)


KOMENTARI: