STARE IGRE I ATRAKTIVNE BORBE
Ove nedjelje, 28. svibnja, Radošić će ponovo ugostiti sudionike i posjetitelje 24. Seoske Olimpijade i bikijade Radošić 2017., kao i godinama ranije na prostoru Bik Commerca, u zaštićenom spomeniku prirode, stoljetnoj šumi hrasta medunca.

Događanja će započeti već u 9 sati, a prema programu potrajat će sve do 22 sata, a samo natjecanje u starim sportskim disciplinama započinje u 11 sati. Prijave sudionika već su u tijeku, a bprijave će biti moguće i neposredno prije samih natjecanja.
I ove godine na rasporedu je više disciplina, skok u dalj s mjesta, kamena s ramena, potezanje klipa, jačanje, borba na gredi, potezanje konopa za žene,potezanje konopa za muškarce, obaranje ruke za žene, obaranje ruke za muškarce te borba bikova – bikijada.

Uz zanimljive sportske oglede i borbe bikova, sve koji pristignu u Radošić očekuje bogat kulturno-zabavni program, široka gastronomska ponuda, zabavni program za djecu te izložbeno-prodajni sajam.

Ove godine obitelj Škopljanac ustupila je organizaciju natjecanja borbi bikova TO Vepar iz Vinova, koji najavljuju niz atraktivnih borbi.
Organizatori očekuju više od 15 tisuća posjetitelja, ali i veliki broj natjecatelja u svim disciplinama.
Za sve goste osiguran je parking za vozila, a tereni na kojima će se odvijati natjecanja,  kompletno su infrastrukturno opremljeni za jednodnevne izlete.


KOMENTARI: