hren
 

ZAVRŠENI RADOVI, ULICA PUŠTENA U PROMET
Iz Gradske uprave Solin te Županijske uprave za ceste informirali su javnost kako se danas ponovno u promet pušta Ulica Stjepana Radića u Solinu, a ponovna uspostava prometa od Bilankuše prema jugu, posredno bi u narednim danima trebala smanjiti gužve na solinskoj Širini.

Navedena ulica u cijelosti je rekonstruirana i uređena u punom profilu. Tijekom nekoliko posljednjih mjeseci kroz nju su se izvodili radovi ugradnje plinskih instalacija, ali i ugradnja cijevi za oborinsku odvodnju čime je riješeno i zadržavanje oborinskih voda na Širini, kao i plavljenje Zvonimirove ulice za vrijeme kiša.

Za vrijeme tromjesečnih radova, na području Solina na snazi je biola privremena regulacija prometa, zbog čega su se vozila iz Solina prema Splitu kretala ulicom Don Frane Bulića, Kaštelanskom cestom i Salonitanskom ulicom. Takav prometni režim značajno je povećavao broj vozila koja su na Širinu dolazila iz pravca Kaštela, a neusklađenost svjetlosne prometne signalizacije i novih uvjeta na raskrižju, svakog jutra dovodila je do značajnih gužvi.

Takva situacija bi se puštanjem u promet glavne solinske ulice, ipak trebala djelomično promijeniti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij