NATJECANJE U BRZINI I SPRETNOSTI ZA NAJMLAĐE
Ovog petka, 19. svibnja, na igralištu NK Gošk u Kaštel Gomilici, s početkom u 17 sati, u organizaciji DVD-a Kaštel Gomilica i DV Kaštela, a u povodu mjeseca svibnja, mjeseca zaštite od požara, održat će se 8. Mala vatrogasna olimpijada Kaštela, u kojoj će sudjelovati dvjestotinjak djece predškolskog uzrasta.

U igricama spretnosti i brzine, koje nalikuju vježbama vatrogasca, okušat će se 28 natjecateljskih ekipa, a sve će koordinirati pedesetak odgojitelja i veći broj sudaca i tehničkog osoblja.
Ekipe će činiti djeca iz gradskih dječjih vrtića, djeca iz vjerskih i privatnih vrtića s područja grada, kao i djeca iz vrtića Maslačak iz Primorskog doca.

Generalni pokrovitelj 8. Male vatrogasne olimpijade je Vatrogasna zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Vatrogasna zajednica Grada Kaštela, a donatori su Turistička zajednica Grada Kaštela; Hrvatske Šume d.d. Split, Nogometni klub "GOŠK"; Ribola, Automatik servis iz Buzeta te županija Splitsko-dalmatinska.

Organizatori su ovom prigodom pozvali građane Kaštela, posebno roditelje, bake, djedove i ostalu rodbinu da im se pridruže i s tribina daju dodatni poticaj u izvršavanju natjecateljskih zadataka, svojim mališanima.


KOMENTARI: