hren
 

PROSLAVA U ORGANIZACIJI SDP-A
Praznik rada dio Kaštelana proslavio je u lukšićkom Novom parku, u zajedničkom druženju i uz kuhani fažol, koji su za njih pripremili članovi kaštelanskog SDP-a.

Kaštelanskim SDP-ovcima, ovo je bila deseta, jubilarna godina, kako za svoje sugrađane organiziraju prvosvibanjsko okupljanje.
Ove godine, sve im je išlo na ruku, od sunčanog dana do „zlatne ruke“ ovogodišnjeg kuhara, koji je skuhao nekoliko stotina porcija fažola za čistu desetku, kako su ocijenili oni koji su ga konzumirali.

Iako smo u predizbornom vremenu, stranačkih oznaka nije bilo, jer kako su nam kazali ovo je druženje namijenjeno građanima, a ne samo pristašama SDP-a.

- U Kaštelima nedostaje jaka sindikalna organizacija pa nam sindikati niti ne mogu organizirati prvosvibanjsko druženje kako je to u nekim drugim gradovima. Upravo zato prije deset godina odlučili smo početi s organiziranjem ovog događanja. Zadovoljni smo što se dio građana, bili oni zaposleni, nezaposleni ili umirovljenici, odazove našem pozivu i u veseloj i neobaveznoj atmosferi zajedno proslavimo rad i radnike. Na žalost, još uvijek ima dosta onih koji prvo gledaju tko je ovo organizirao, a tek onda zbog čega je organizirano – kazali su nam ovog dana SDP-ovci, među njima i predsjednik Matko Kuzmanić, predsjednica Foruma žena Alenka Rokov, predsjednik Foruma mladih Toni Rokov,donedavni gradski vijećnici Filip Plećaš i Dražen Đaković te drugi.

No, da se na toj temi otišlo ipak korak dalje pokazuje to što su ovog dana u lukšićki park pristigli članovi nekih drugih političkih stranaka poput  Mate Selaka i Daria Kurtovića pa čak i predsjednika mjesnog odbora Kaštel Lukšić, Patrika Grgurića, koji se kratko zadržao u druženju sa sudionicima proslave.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij