Na adresu Portala grada Kaštela stiglo je nekoliko čestitki, koje su građanima Kaštela te svima koji slave Uskrs, uputili Hrvatski ratni veterani grada Kaštela, članovi HSLS-a te KUD-a Ante Zaninović.

- Uskrs je blagdan vjere i nade, pobjede života nad smrću i pobjede dobra nad zlom.
S tom vjerom u pobjedu života koju nam je darovao Isus Krist ispunimo naš svakodnevni život međusobnim uvažavanjem, zajedništvom, solidarnošću i razumijevanjem za  bližnje, druge i drugačije.
U prigodi Uskrsa prisjetimo se naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja, i svih onih koji se danas osijecaju usamljeno.
Oni su svoje živote dali za svoje prijatelje, za svoju zemlju i za svoj narod.
Ne zaboravimo ih, niti njihove obitelji u našim uskrsnim molitvama.

Sretan Uskrs svim članovima udruge, kaštelanskim braniteljima, obiteljima umrlih i poginulih branitelja i svim Kaštelankama i Kaštelanima želi Udruga Hrvatskih ratnih veterana Grada Kaštela – poručio je predsjednik Ivan Bazina u svoje osobno ime i u ime svih veterana.

- Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se spremnije i odlučnije suočimo sa svakodnevnicom.
Uskrs je vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima.
Neka nam Uskrs bude poticaj da još više činimo dobra drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih i ljudskih vrijednosti, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane Kaštelanke i Kaštelani, želimo da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi dragim prijateljima i obitelji.
Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, želimo sretan, radostan i veseo Uskrs – čestitali su liberali i njihov predsjednik Dario Kurtović.

- Neka Vam kuća u veselju blista i sretno vam uskrsnuće Krista. Svim žiteljima lijepe naše i ljubiteljima folklora i narodnih običaja želimo blagoslovljen Uskrs žele vam članovi i članice KUD-a Ante Zaninović - poruka je folkloraša.

Čestitkama povodom Uskrsa pridružuje se i cijela redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI: