USKRSNA AKCIJA
Akcija prikupljanja različitih potrepština za kaštelanske beskućnike „I njima je Uskrs“, koju je provela udruga Sv. Jeronim, uz podršku Grada Kaštela, uspješno je privedena kraju.

Akcija se tjedan dana provodila u kaštelanskim odgojno – obrazovnim ustanovama, školama te gradskim, vjerskim i privatnim vrtićima, a prikupljale su se prehrambene i higijenske potrepštine za korisnike kaštelanskog  prihvatilišta za beskućnike.

- Zahvaljujemo svima koji su se odazvali akciji, posebno djeci i njihovim roditeljima, koji su učinili da naši beskućnici mogu imati veseo Uskrs i punu trpezu -  kazao je predsjednik udruge Sv. Jeronim, Srećko Radan.

- Rado se odazovemo i veseli nas da svaku godinu možemo pomoći potrebitima, posebno u ovo blagdansko doba. Premda smo već imali akcije za Kistanje i za Vukovar, roditelji su se u okviru svojih mogućnosti odazvali i ovoj akciji - izjavila je vlasnica privatnih vrtića Čarobni Pianino Virna Mudnić.
Najveći dio prikupljenih donacija, kako je najavljeno,  usmjerit će se beskućnicima, a dio je, uoči Uskrsa, doniran socijalno najugroženijim obiteljima s kaštelanskog  područja.


KOMENTARI: