NEPOTREBNA PREPREKA NASRED CESTE
O prometnoj signalizaciji postavljenoj zbog radova na spojnoj cesti za nadvožnjak na početku Ulice bana Jelačića u Kaštel Starom, koja samo zadaje muke vozačima, kao i nelogičnosti da je semafor na ovom raskrižju uopće u funkciji, već smo pisali, no s toplijim danima situacija je sve gora.

I dok su "domaći" već naučili kako se najlakše snaći u moru prometnih znakova postavljenih na, u najmanju ruku neobičan način, i odvoziti slalom, problemi nastanu kada nalete vozači koji to ne znaju, pa se na crveno zaustave preblizu semaforu i onima koji skreću u samu ulicu na taj način blokiraju prolaz.

Jer,  iako je djelomično zatvorena za promet, zbog nekoliko poslovnih prostora i trgovina te velikog broja stanovnika, i više je nego prometna! Posebice otkako je počela sezona vrtnih radova pa je poljo trgovina "pod opsadom" kupaca...

Znakovi postavljeni na Cesti dr. Franje Tuđmana iz oba smjera jasno označavaju da je skretanje zabranjeno zbog radova, premda ih mnogi ignoriraju, stoga bi nadležne službe mogle barem stanovnicima olakšati sklanjanjem nepotrebnih "prepreka" koje stvaraju još veći prometni kaos.


KOMENTARI: