JAVNA RASPRAVA
Od 6. travnja do 8. svibnja. elektroničkim putem provodit će se javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela.

Grad Kaštela je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na području Kaštela, koji se provodi pod Okvirnim nacionalnim programom za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.

Projekt  osim Grada Kaštela obuhvaća  Grad Split, Grad Trogir, Općinu Lećevica, Općinu Marina, Općinu Okrug, Općinu Prgomet, Općinu Primorski Dolac te Općinu Seget.
Glavni  cilj  ovog projekta  je  izgradnja  NGA  širokopojasne  mreže  na  koju  će biti priključeni svi potencijalni korisnici.

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primat će se zaključno do 8. svibnja 2017. Godine putem elektroničke pošte, na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a plan razvoja širokopojasne mreže, nacrt projekta ,  obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi te ostale dokumente pogledajte u nastavku.

1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela

2. Plan razvoja širokopojasne infrastrukture

3. Nacrt – projekt razvoja

4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi


KOMENTARI: